Modele unghii gel 2017 iarna

6. modelele abstracte sunt în continuare la Mare căutare, așa că nu ezită să Cine Alegi un astfel de Model! Manichiura la Moda in sezonul toamna-iarna 2017-2018 inclure dans sine foarte multe tendinte, de aceea sarcina initiala este sa gasiti CEEA CE va este PE plac. Pentru crearea unui design original nu este neaparat sa utilizati tehnici Complicate, este suficient sa puneti fantezia in miscare si preamarim de Arta vor avea un Mare succes. Odata cu venirea frigului, nuantele Nude TREC PE un doi. Primavara acopeream Activ unghiile in nuante Bej, straturi de Top mate, Cu minimal Elemente décoratif. Iarna, acest Bej Trece intr-o nuanta mai intensa de cafea-ciocolata. Doriti Desert la cafea? Nu uitati de décor auriu-caramela, care va da un SARM acoperirii monocromatice. Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile (Albul nu avea cum să lipsească), Dar și nuanțele Nude, Roșu, Bordeaux, Maro, argintiu, auriu. Glitterul, paietele sau strasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de Nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi.

Incearca unul dintre modelele pentru Unghii de craciun si pregateste-te de sarbatoare pana la cele mai mici detalii. Culori precum verdele, rosul sau printurile jucause vor face deliciul manichiurii conte in una dintre cele mai Frumoase perioade a anului! MODELE pentru Unghii de craciun VEI Gasi DIN peline in aceasta Galerie, mai serioase sau mai traznite, mai traditionale sau mai nonconformiste. Modelele pentru Unghii de craciun te ajuta sa iti pregatesti unghiile de sarbatoare. Cauti inspiration pentru Design-URI INEDITE si festive? Vezi care sunt modelele de Unghii pentru Craciun Care ITI vor inveseli aparitia de Petrecere. Manichiura este un detaliu foarte important atunci cand este vorba despre frumusetea mainilor. Uneori de faptul Cat de ingrijite sunt mainile DVS. depind foarte multe lucruri, si nu doar STArea de esprit si increderea in sine, ci si atitudinea celor DIN Jur fata de DVS. manichiura la Moda in toamna-iarna 2017-2018 este o dovada a faptului ca o imagine completa, precum un puzzle, este alcatuita DIN mai multe Elemente si este important ca fiecare DIN ELE sa fie ideale. Prin intermediul unei manichiuri moderne puteti Pune in evidenta propriul STIL, si, de asemenea, completa o tinuta.

Nuantele intense si decorul Din acest an va vor Pune in dificultate, INSA Noi va venim in ajutor. 20. ultimul dar nu cel din urmă, este la fel de spectaculos ca și celalalte! Nu ne putem ascunde de capriciile vremii, de aceea, este necesar sa ne adaptam la acestea. O Detectiv monocromatica Mata poate fi diversificata cu ajutorul unei OJe-gel cu efect 3D, care va vor permite sa creati picaturi transparente PE Unghii. En plus, acestea vor deveni o completare minunata pentru texturile mai aprinse. In loc sa inventam imagini Complicate, ar fi bine sa ne uitam Poutine in Jur: uneori, obiectele pe care suntem obisnuiti sa le Vedem ne pot inspira pentru crearea unor adevarate Opera de Arta. Laconic, INSA original: Textura denimului si fermoarul stralucitor este o noua tendinta in Materie de manichiura, care va anima chiar si cea mai plictisitoare manichiura monocromatica.